Колега аз имам същата 1,9 jtd 16 v. Скоро ще направя година от както я имам. И аз искам да почистя ЕГР клапана, та исках да те попитам лесна ли е самата процедура? Говорил съм с моя майстор относно неговото отстраняване и затапване, но неговото мнение е да го оставя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Беля ЕГР !!!
Collapse
X
-
моя днес го извадих за да видя и почистя
беше затапен, явно затова изписва грешка p1238, щом италиянците са го направили така ще е и занапред, евентуално като я чипна ще ги накарам да го премахнат и софтуерно
иначе се вади за 2 минутиAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщениеКолегата rossenvn нещо май се заяжда.
Искам да го махна,но ако е по - добре да не го махам няма да го махна.Писал съм,че всички мнения са единодушни за разлика от това,което постнах. Точно по тази причина го пуснах тук,понеже е форум и е за това да се констатира кое е правилно според всеки и кое не и в крайна сметка да се направи правилния избор от всичко казано преди това.
Благодаря на ОЕМ,че обори това мнение. Исках някой да каже точно така ли е или не!!!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Утре вечер живот и здраве ще се отстрани софтуерно,а евентуално други ден и хардуерно и ще пиша дали е по - добре колата или по - зле като държание.
А иначе за времето от 0 - 100км. го свързвам поне малко с ЕГР-а че може да има промяна след отстраняването му,понеже когато е правен клипа с резултат 7 секунди ЕГР-а беше доста запушен.
Усещам ,че колата след почистване на ЕГР-а (понеже си го чистех през месец и половина) е много по - отзивчива при подаване на гас,а иначе има едно огромно замисляне дори може би от секунда,след което се изстрелва.
От това изхождам,че може да има влияние(да се надяваме) от затапване на ЕГР-а като реакция при подаване на газта.Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщениеУтре вечер живот и здраве ще се отстрани софтуерно,а евентуално други ден и хардуерно и ще пиша дали е по - добре колата или по - зле като държание.
А иначе за времето от 0 - 100км. го свързвам поне малко с ЕГР-а че може да има промяна след отстраняването му,понеже когато е правен клипа с резултат 7 секунди ЕГР-а беше доста запушен.
Усещам ,че колата след почистване на ЕГР-а (понеже си го чистех през месец и половина) е много по - отзивчива при подаване на гас,а иначе има едно огромно замисляне дори може би от секунда,след което се изстрелва.
От това изхождам,че може да има влияние(да се надяваме) от затапване на ЕГР-а като реакция при подаване на газта.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Еми има си нагар винаги като го чистя.Естествено не е фрапиращ,нещо като опушване,но откъм входа му там направо има сажди винаги при колекторите.И забелязвам,че когато го отворя преди да го изчистя при първото натискане на лостчето тръгва малко трудно.Това според мен също е признак,че може да не отваря хубаво винаги!Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщениеКолегата rossenvn нещо май се заяжда.
Искам да го махна,но ако е по - добре да не го махам няма да го махна.Писал съм,че всички мнения са единодушни за разлика от това,което постнах. Точно по тази причина го пуснах тук,понеже е форум и е за това да се констатира кое е правилно според всеки и кое не и в крайна сметка да се направи правилния избор от всичко казано преди това.
Благодаря на ОЕМ,че обори това мнение. Исках някой да каже точно така ли е или не!!!155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщениеПротивореча си,за да констатираме заедно и другото мнение,за да извадим кое е най - добре за колата в крайна сметка.
Днес вече ЕГР-а е махнат софтуерно.Утре ще ида при майстора ми и ако има време ще ми помогне с затапването му и хардуерно.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Здравейте. Днес премахнах ЕГР-а и хардуерно. Осезаема разлика в отзивчивостта при подаване на газ. Не знам дали ще има разлика в разхода. Ако и там нещата са добре,значи е към добра насока отстраняването.
Аз съм с чип и имах поизпушване преди,а днес ми се стори,че почти е изчезнало.
Специални благодарности на колегата OEM за перфектно свършената работа по софтуернното отстраняванеКара:Alfa 147 1.9JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеПри 16в е необходима софтуерна намеса при затапване!
Така че смени си тръбичката!
От там ще пуши.Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеДа, трябва софтуерна намеса, но дори и да се затапи физически само, екуто отчита грешка, чека светва, но колата си върви нормално, не е спъната.
---------
Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщениеЗдравейте. Днес премахнах ЕГР-а и хардуерно. Осезаема разлика в отзивчивостта при подаване на газ.
Ако направиш и това:
няма да си познаеш колатаLast edited by emzo; d.m.y г., 11:52.
Comment
-
Така и така е пусната темата и аз имам един въпрос моят егр има една букса и кабел това значи ли, че ако изключа буксата в дадено положение той ще си остане или отворен или затворен ? Колата е 156 1.9 jtd 115 CF3 2004 г. ( пълен фейфлифт ако има някакво значение изобщо )
Колата е на 183 000 и никога не бутано там, а и разлика от както съм я взел няма като се има в предвид, че съм и навъртял 125 000 от тези 183 000 .Last edited by PSAVOV; d.m.y г., 14:23.
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
Comment
-
Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщениеТака и така е пусната темата и аз имам един въпрос моят егр има една букса и кабел това значи ли, че ако изключа буксата в дадено положение той ще си остане или отворен или затворен ? Колата е 156 1.9 jtd 115 CF3 2004 г. ( пълен фейфлифт ако има някакво значение изобщо )
Колата е на 183 000 и никога не бутано там, а и разлика от както съм я взел няма като се има в предвид, че съм и навъртял 125 000 от тези 183 000 .Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАко изключиш буксата,ще светне чека,по добре му сложи тапа и не го изключвай
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
Comment
-
Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщениеНе светва колега ! Опитах го вече ! Прочетох и компютъра, което е странно и там няма грешка .Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment